Mercedes-Benz W201

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Mercedes-Benz 190e është një veturë e tipave të prodhimit të kësaj linje. Është me katër dyer dhe është për katër persona. Kjo veturë arrin 100 Km/h nga 10 sekonda. Pra është një veturë shumë e mire. Krijuesi i kësaj makinë është menaxheri gjerman i njoftuar me emrin.