Michael Jai White

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Michael Jai White është një aktor amerikan dhe artisti ushtarak i cili është shfaqur në shumë filma dhe seri televizive.

Lindur më 10 nëntor 1967 (Mosha 50 vjeçare)


Lindi në:Brooklyn,New York City,Shtetet e Bashkuara


Gjatësia: 6 '1 "

Artet marciale: Taekwondo, Kyokushin, Tang Soo A, Jujutsu, Shotokan, artet marciale kineze.


Bashkëshortja: Gillian Iliana Waters (m 2015), Courtenay Chatman (m. 2005-2011)

Shfaqjet: Arrow, Tyler Perry për më të mirë apo më keq, Métal Hurlant Chronicles,