Midis Drinit dhe Vjosës : përralla nga Shqipëria

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Midis Drinit dhe Vjosës : përralla nga Shqipëria libër me autor Maximilian Lambertz dhe Sokol Mici (përkth.), Edmond Malaj (red.). Botuar në Tiranë nga Botimet Albanologjike; Emal, në vitin 2011. Faqe 124.