Mikroekonomia e avancuar : teori, shembuj dhe ushtrime të zgjidhura

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Mikroekonomia e avancuar : teori, shembuj dhe ushtrime të zgjidhura libër me autorë Alqi Naqellari, Greta Angjeli dhe Elona Shehu (shkroi e red.). Botuar në Tiranë nga "Classic Print", në vitin 2016. Faqet e librit 478.