Mimoza Elezi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Mimoza Elezi e lindur në Fushë - Krujë më 8 qershor 1973. Është aktore shqiptare dhe moderatorja e emisioneve shqip në Turqi.