Ministria e Transportit dhe Postë-Telekomunikacionit e Kosovës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Ministria e Transportit dhe Postë-Telekomunikacionit
ShkurtesaMTPT
Llojiministri qeveritare
Vendndodhja
  • Prishtinë
Rajoni i shërbimit
Republika e Kosovës
Gjuha zyrtare
shqip, serbisht, anglisht
Ministër
Fatmir Limaj
Organizata amë
Qeveria e Kosovës
Faqja në internetwww.mptp.org