Mobilizimi i kursimit të diasporës kosovare

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Mobilizimi i kursimit të diasporës kosovare libër me autor Fadil Govori dhe N. Simnica (red.). Botuar në Prishtinë nga "Riinvest", në vitin 1997. Faqe 246.