Moduli:Shortcut/config

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
-- This module holds configuration data for [[Module:Shortcut]].

return {

-- The heading at the top of the shortcut box. It accepts the following parameter:
-- $1 - the total number of shortcuts. (required)
['shortcut-heading'] = '[[Wikipedia:Shortcut|{{PLURAL:$1|Shteg|Shtigje}}]]',

-- The heading when |redirect=yes is given. It accepts the following parameter:
-- $1 - the total number of shortcuts. (required)
['redirect-heading'] = '[[Wikipedia:Redirect|{{PLURAL:$1|Ridrejtim|Ridrejtime}}]]',

-- The error message to display when a shortcut is invalid (is not a string, or
-- is the blank string). It accepts the following parameter:
-- $1 - the number of the shortcut in the argument list. (required)
['invalid-shortcut-error'] = 'Shtegu #$1 ishte i papërshtatshëm (shtigjet duhet të jenë ' ..
	'tekste me të paktën një simbol)',

-- The error message to display when no shortcuts or other displayable content
-- were specified. (required)
['no-content-error'] = 'Gabim: Nuk u përzgjodh asnjë shteg dhe parametri ' ..
	mw.text.nowiki('|msg=') ..
	' nuk u specifikua',

-- A category to add when the no-content-error message is displayed. (optional)
['no-content-error-category'] = 'Stampa shtigjesh me parametra të munguar',
}