Molla, Violina dhe syzat magjike

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Molla, Violina dhe syzat magjike.gif

"Molla, Violina dhe syzat magjike" tregime dhe përralla për fëmijë me Autor Sokrat Sheperi. Shtëpia botuese "Dija-Poradeci", botuar në Pogradec viti 2010. Faqet e librit 96. ISBN 978-99945-826-3-7