Monedha, krediti dhe banka në Shqipëri gjatë shekujve : (vështrim i shkurtër)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Monedha, krediti dhe banka në Shqipëri gjatë shekujve : (vështrim i shkurtër) : me një shtojcë dokumentare me autor Kristo Frashëri dhe Fatjon Balliu (red.). Botuar në Tiranë : Toena; UMSH press, në vitin 2011. Faqet e librit 350.