Jump to content

Monster High

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Perbindesha te shkolles se lartë është një film vizatimor për fëmije e adoleshente i cili ka ne bazën e tij përbindëshat, vampirat etj. Ky film është një nga filmat me te preferuar ne Evrope dhe Amerike.

Shumica e personazheve kryesorë janë fëmijët e Perbindeshave. Uebfaqet përbindësh të Lartë janë në dispozicion në faqen e internetit të franshizës, e cila u nis më 5 maj 2010. Një web episod i ri u shtua çdo të premte nga data 5 maj deri më 30 korrik 2010. Ju mund të përdorni të gjitha uebfaqet deri në faqet e internetit të ndryshme.

Seri ndjekë "të dashurat" e franchise të tilla si Frankin shtajn, Ujku klaudina, Drakula, laguna e kalter, Kleo de Nil, ylli xhulia dhe Abi Bominable; dhe si ata menaxhojnë në shkollën e mesme "Monster High". Karaktere të tjera shfaqen në të gjithë serinë, siç janë antagonisti Toralei Stripe (a were-cat).

Perbindeshat përdoren si një mjet promovues për ekskluzivitetin e Mattel. Episodet e reja shpesh lëshohen çdo të enjte në faqen zyrtare të internetit të Monster High dhe kanalin YouTube. Çdo Halloween, një TV transmeton speciale në Nickelodeon.

Episodet + Sezonet
Sezonet Episodet Released
Ep parë Ep fundit
1 27 5 Maj, 2010 1 Prill, 2011
2 36 11 shkurt, 2011 3 Nentor, 2011
3 61 8 Dhjetor, 2011 8 Tetor, 2013
4 28 22 Nentor, 2013 20 Nentor, 2014
5 14 2 Tetor, 2014 10 Prill, 2015
6 6 19 Qershor, 2015 30 Tetor, 2015
Generation 2 7 19 Gusht, 2016 30 shtator, 2017

Sezoni 1 (2010–11)

[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]
- Jo në seri Jo në vëllim titull Data e lëshimit -

Stampa:Listë episodi Stampa:Listë episodi Stampa:Listë episodi Stampa:Listë episodi Stampa:Listë episodi Stampa:Listë episodi Stampa:Listë episodi Stampa:Listë episodi Stampa:Listë episodi Stampa:Listë episodi Stampa:Listë episodi Stampa:Listë episodi Stampa:Listë episodi Stampa:Listë episodi Stampa:Listë episodi Stampa:Listë episodi Stampa:Listë episodi Stampa:Listë episodi Stampa:Listë episodi Stampa:Listë episodi Stampa:Listë episodi Stampa:Listë episodi Stampa:Listë episodi Stampa:Listë episodi Stampa:Listë episodi Stampa:Listë episodi {{listë episodi

EpisodeNumber = 27 EpisodeNumber2 = 27 Titulli = Konferenca e Prindërve ShortSummary = Mësuesi i Lagunës thërret një [[Konferencë prindër-mësues], që do të thotë që Laguna duhet të thërrasë "Anën e Lantonit" të saj të bukur. OriginalAirDate = Stampa:Start data LineColor = 922C92

}}