Monumente natyrore dhe kulturore të Çamërisë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Monumente natyrore dhe kulturore të Çamërisë libër me autor Selman Sheme dhe Eno Jegeni (përkth. në angl.), Sabri Laçi (red.). Botuar në Tiranë nga "Ideart", në vitin 2008. Faqe 240.