Mos ki frikë, ke djemtë në Amerikë : si u josh Amerika drejt luftës në Kosovë, prej ndihmës së një çatirregulluesi nga Bruklini

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Mos ki frikë, ke djemtë në Amerikë : si u josh Amerika drejt luftës në Kosovë, prej ndihmës së një çatirregulluesi nga Bruklini. Libër me autor Stacy Sullivan dhe Etleva Sofroni (Sakajeva) (përkth.). Botuar në Tiranë nga "55", në vitin 2008. Faqe 360.