Mos kij frikë, se i ke djemtë në Amerikë : si e futi pullazxhiu Amerikën në luftë në Kosovë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Mos kij frikë, se i ke djemtë në Amerikë : si e futi pullazxhiu Amerikën në luftë në Kosovë. Libër me autor Stacy Sullivan dhe Evliana Berani (përkth. nga origj.), Behar Zogiani (përkth. nga origj.), Flaka Surroi (red.). Botuar në Prishtinë nga "Koha", në vitin 2009. Faqe 375.