Jump to content

Mtavari Arkhi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Mtvari Arkhi (përkthyer si Main Channel) është një stacion televiziv privat në Gjeorgji. E themeluar më 17 gusht 2019, filloi transmetimin në 9 shtator 2019. Drejtori i përgjithshëm i kanalit televiziv është Nika Gvaramia. Pjesa më e madhe e ekipit të kanalit televiziv përbëhet nga njerëz që janë larguar nga Rustavi 2. Transmetohet në të gjithë Gjeorgjinë, si në ajër të hapur dhe përmes satelitit, përmes operatorëve kabllorë dhe televizioneve IP.