Mulla Idris Gjilani dhe mbrojtja kombëtare e Kosovës Lindore : 1941-1951

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Mulla Idris Gjilani dhe mbrojtja kombëtare e Kosovës Lindore : 1941-1951 libër me autor Muhamet Pirraku. Botuar në Prishtinë nga "Dituria Islame", në vitin 1995. Faqe 708.