Mulliri i kafes

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Mulliri i kafes.jpg

Prodhuar në Uzinën Tirana që nga vitet 1950. Gjatësia 24 cm, diametri 4,5 cm dhe pesha 0,65 kg.