Mur

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Kvarteret Majoren i Haga 01.JPG

Një mur është një strukturë dhe një sipërfaqe që përcakton një zonë; mbart një ngarkesë; siguron siguri, strehim ose izolim të zërit; ose, është dekorative.