Muzeu i traditës në Sarandë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Muzeu i traditës në Sarandë gjendet në afërsi të qendrës së qytetit e që ofron histori për të mësuar më shumë për të kaluarën e Sarandës me rrethinë me gjitha elementet e traditës dhe të etnografisë së këtij qyteti bregdetar shqiptar.