Muzeumi Historik i Matit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Muzeumi Historik i Matit u ndërtua në vitin 1983. Në koleksionin e pasurisë së muzeut janë veshjet e disa zonave si ajo e Prellit, Gurrës, G.Bardhë, Lisit etj, si dhe objektet e dhomës së burrave. Muzeu Historik Mat është klasifikuar si muze lokal.