Muzgëtira

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Gjysmerrësira menjëherë pas perëndimit të diellit ose pak përpara lindjes së tij; muzgëtira e mbrëmjes dhe e mëngjesit; mugëtira.