Në një skaj të Perandorisë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Në një skaj të Perandorisë : (një histori e vjetër përmetare) : roman me autor Thanas Todhe dhe redaktor Niko Mihali. Botuar në Tiranë nga "Kumi", në vitin 2011. Faqet e librit 187.