Në valën e dramës shqiptare : Korça dhe korçarët : (1878-1909) : (studim historik)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Në valën e dramës shqiptare : Korça dhe korçarët : (1878-1909) : (studim historik) libër me autor Niko Stralla. Botuar në Tiranë nga "Media union", në vitin 2017. Faqet e librit 208.