Nën hënën e Ulqinit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Nën hënën e Ulqinit libër me autor Riza Lahi dhe Halil Laze (red.). Botuar në Tiranë nga "Eva", në vitin 2001. Faqet e librit 117.