Nëna Kosovë, Shqipëria e vërtetë : 1938-1943 : ndjenja dhe mendime

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Nëna Kosovë, Shqipëria e vërtetë : 1938-1943 : ndjenja dhe mendime. Libër me autor Vasfi Samimi. Botuar në Tiranë nga "Afërdita", në vitin 1995. Faqe 164.