Nëpunës i shërbimeve sociale

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Nëpunës i shërbimeve sociale nënkupton një profesionist të shërbimeve sociale dhe familjare me kualifikim adekuat në fushë të punës sociale, psikologjisë, sociologjisë, drejtësisë, pedagogjisë ose në ndonjë lëmë tjetër të lidhur ngushtë me shërbimet sociale dhe familjare, që është licencuar dhe regjistruar në regjistër të Këshillit të Përgjithshëm të Shërbimeve Sociale dhe Familjare.[1]

Burimi i të dhënave[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. ^ LIGJI PËR PËR SHËRBIME SOCIALE DHE FAMILJARE Në amëzën assembly-kosova.org Arkivuar 29 shtator 2007 tek Wayback Machine