Naftëtari në vite

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Naftëtari në vite libër me Autorë Vlash Fili - Thanas Fili. Redaktor letrar : Thoma Goga. Realizoi në kompjuter : Minella Vrusho. Daktilografoi : Arjana Llangozi. Ndihmoi : Kozma Stavro. Faqet e librit 391. Botimi i librit u mundësua nga Xhemil Hoxha.

Ua dedikojmë të gjithë atyre që ju përkushtuan "Naftëtarit". Ish-sportisteve dhe sportistëve të këtij qyteti, trajnerëve të pasionuar dhe sportdashësve të zjarrtë e me kulturë të tij.

Autorët