Nassau

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Nassau (Nasau) është kryeqytet i ujdhesave Bahamet. Kryeqyteti i këtyre ujdhesave që ndodhet në ujdhesën New Providence është qendra tregtare dhe me rreth 210,832 banorëve është edhe qyteti më i madh.