Ndërhyrja italiane në Shqipëri : 1925-1939

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Ndërhyrja italiane në Shqipëri : 1925-1939 libër me autor Ramiz Fiçori dhe Xhevdet Shehu (red.). Botuar në Tiranë nga "Koçi", në vitin 2005. Faqe 285. ISBN 99943-755-0-4