Ndihmë:Guida e redaktimit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Wikipedia është një enciklopedi e krijuar nga njerëz që duan të ndajnë njohuritë e tyre me të tjerët. Programi MediaWiki ju lejon të krijoni lehtësiht faqe në rrjet. Bazuar në disa parime të thjeshta, komuniteti ka zhvilluar standarde për Wikipedianët që dëshirojnë të krijojnë një enciklopedi.

Në krye të çdo artikulli është komanda Redaktoni. Kjo do të thotë se mund të ndryshoni çdonjërin prej artikujve të Wikipedias.

Për t'u ardhur në ndihmë artyre që dëshirojnë të redaktojnë artikujt kemi krijuar një guidë të thjeshtë me gjashtë hapa, në të cilët do të mësoni të formatoni tekstin, shtoni skeda, përdorni stampat dhe etiketat.

Ju urojmë suksese!


Fillo guidën tani!