Ndihmesë për historinë e sundimit turk në Shqipëri

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Ndihmesë për historinë e sundimit turk në Shqipëri : skicë historike me autorë Eqrem Vlora, Marie Amelie von Godin dhe Afrim Koçi (në shqip).


  • Ndihmesë për historinë e sundimit turk në Shqipëri Botuar në Tiranë nga "55", në vitin 2010, Pj. 1, me 339 faqe.
  • Ndihmesë për historinë e sundimit turk në Shqipëri Botuar në Tiranë nga "55", në vitin 2010, Pj. 2, me 243 faqe.