Nesip Kaçi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Nesip Kaçi (Gjirokastër, 1939) ka qenë kryeredaktor i gazetës "Kastrioti" nga 1971 deri më 1976, diplomat shqiptar, ka shërbyer si ambasador i Shqipërisë në Rumani, Algjeri dhe Turqi prej 1976 deri më 1922.