Ngjyrat e Kosovës : poezi dhe 2 tregime për fëmijë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Ngjyrat e Kosovës : poezi dhe 2 tregime për fëmijë me autor Afrim Ceraja dhe Zeqir Gërvalla (red.). Botuar në Prishtinë nga NGBSH Gutenberg, në vitin 1997. Faqet e librit 71.