Jump to content

Nikola Shkreli

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Ndihmoni që kjo pjesë dhe pjesa Nickola Shreli të bashkohen në një artikull të vetëm. 4.2017


Nikolla Shkreli Aktor dhe regjisor shqiptaro amerikan i lindur në Detroit , SHBA . Vjen nga një familje emigrantësh shqiptarë nga Mali i zi. Në fillim ishte nxënës mesatar, por jo edhe aq i shquar dhe më pas filloi te merrej me aktrim, ku tregoi talent në aktrim, që ishte edhe pasioni i tij. Nikolla Shkreli ishte pjesë e filmit të famshëm të Eminem "8 Mile" i cili u xhirua në Detroit. Në vitin 2007 bëhet pjesë e serialit të famshëm "Law & Order" (Ligj dhe drejtësi). Së shpejti u bë aktor i hollivudit,duke fituar audicionet për të marrë pjesë në filmin hollivudian me një buxhet prej 35 milion dollarësh i cili ishte një film mjaft i suksesshëm. Gjithashtu, mori pjesë ne filmin “Hostel 3” duke përfaqsuar personazhin të rëndësishëm. Është i njohur për pjesëmarrje në serialin "The Red Road" i cili për momentin po xhirohet sezoni i dytë. Poashtu është duke xhiruar filmin e tij "LandLord" në Detroit në të cilin ai luan rolin kryesor.