Një Perandor në Prizren

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Një Perandor në Prizren libër me autor Shpëtim Sala dhe Ramiz Lushaj (red.). Botuar në Shkodër nga Botime françeskane, në vitin 2008. Faqet e librit 93.