Një mbret në Shqipëri

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Një mbret në Shqipëri : roman me autor Jean-Luc Tourenne dhe Dashnor Kokonozi (përkth.), Xhevahir Lleshi (red. e përg.). Botuar në Tiranë nga "Uegen", në vitin 2012. Faqet e librit 244.