Njësitë administrative të Bullgarisë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Bullgaria është ndarë në nivelin të parë në rajone dhe në nivelin të dytë në komuna.

Këto janë listat: