Njësitë administrative të Lihtenshtajnit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Lihtenshtajni është ndarë në nivelin të parë në komuna dhe në nivelin të dytë në fshatra.

Këto janë listat: