Njerëz dhe ngjarje

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Njerëz dhe ngjarje : tregime me autor Zihni Sako. Botuar në Tiranë në vitin 1961 nga "Naim Frashëri". Libri ka 127 faqe.