Nonda Bulka dhe Përmeti

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Nonda Bulka dhe Përmeti : artikuj, ese, kujtime, vlerësime libër me autor Nonda Bulka i mblodhi Stilian Adhami. Botuar në Tiranë nga "Neraida" në vitin 2006. Faqet e librit 351. ISBN 99943-785-3-8