Jump to content

North American Free Trade Agreement

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

North American Free Trade Agreement ose NAFTA është marrëveshja e tregtisë së lirë në Amerikën e veriut. Kjo marrëveshje lehtëson tregtinë mdermjnet Kanadasë, ShBA-se, dhe Meksikës.

Marrëveshja filloi në 1994.