Nuk e kam thirrë shiun : poezi nga Kosova

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Nuk e kam thirrë shiun : poezi nga Kosova me autor Rrahman Dedaj dhe Pandeli Koçi (zgj. dhe red.) Botuar në Tiranë nga "Naim Frashëri", në vitin 1975. Faqet e librit 94.