Nuk ma merrni diturinë!... : poezi për Hafiz Ali Korçën

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Nuk ma merrni diturinë!... : poezi për Hafiz Ali Korçën libër me autor Mustafa Dervishi dhe redaktor Rifat Hoxha. Botuar në Kavajë, në vitin 2009. Faqe 154.