Observatori i Linguasphere's

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Observatori Linguasphere (ose "Observatoire", bazuar në titullin origjinal francez dhe ligjor: Observatoire Linguistique) është një rrjet kërkimor gjuhësor transnacional.