Octopussy

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Oktopidhi është një film spiun i vitit 1983 dhe i trembëdhjeti në serinë James Bond prodhuar nga Eon Productions; ishte i gjashti që ylli Roger Moore si agjent fiktiv MI6 James Bond. U drejtua nga John Glen dhe skenari u shkrua nga George MacDonald Fraser, Richard Maibaum dhe Michael G. Wilson.