Omëletë me qepë të njoma ose të thata

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Qepët e grira hollë kaurdisen me yndyrë derisa të vyshken, rrihen vezët me kripën, hidhen të qepët dhe përzihen e piqen. Omëleta paloset në formë roleje.

Për 1 person :

  • vezë : 1 ose 2 kokrra,
  • qepë të njoma : 2 copë mesatare ose të thatë : 1 kokërr mesatare,
  • lyrë 2 lugë gjelle,
  • kripë, piper.