Orkestra frymore “Tirana”, një jetë mes emocionesh

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Orkestra frymore “Tirana”, një jetë mes emocionesh libër me autor Sirri Rroji dhe Lumira Rroji (red.). Botuar në Tiranë nga "Onufri", në vitin 2012. Faqe 144.