Otto Wallach

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Otto Wallach

Otto Wallach lindi më 27 mars 1847 në Königsberg, Gjermani dhe vdiq më 26 shkurt 1931 në Göttingen. Ishte kimist gjerman. Në vitin 1910 mori çmimin Nobel në lëminë e kimisë.