Për Devollin : poemë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Për Devollin : poemë me autor Ylber Merdani dhe redaktor Skënder Rusi. Botuar në Korçë nga Libraria "Kotti", në vitin 1999. Faqe 55.