Për një Kosovë shqiptare : vështrim historiko-diplomatik

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Për një Kosovë shqiptare : vështrim historiko-diplomatik. Libër me autor Skënder Hiso dhe Laurant Bica (red.). Botuar në Tiranë nga "Geer", në vitin 2008. Faqe 136.